Ton picant ars pe chipsuri de parmezan de busuioc cu gem de caise

Ton picant ars pe chipsuri de parmezan de busuioc cu gem de caise
O porție conține 80 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Dacă 32 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., tocită picant Tunan pe busuioc parmezan chipsuri cu gem de caise ar putea fi un remarcabil fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, ton de calitate sushi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată de ton ahi ahi cu vinetă de ghimbir hula + chipsuri Wonton, Usturoi Busuioc Parmezan Chipsuri, și Supă de busuioc de roșii prăjite cu chipsuri de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați tonul cu condimente Cajun și dați deoparte. În castron mic se amestecă brânză și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați linguri de amestec de brânză pe o foaie de copt căptușită cu un covor de copt din siliciu sau hârtie de ceară pulverizată cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Coaceți într-un cuptor de 350 de grade timp de 6 minute sau până când brânza este topită și aurie. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Încălziți uleiul într-o tigaie medie și gătiți tonul 2 min pe parte pentru mediu rar. Ton cu felie subțire așezați-l deasupra chipsurilor de parmezan împreună cu o bucată de gem de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
ChipsChips
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista