Ton La Grătar Cu Pesto De Busuioc
Tonul la grătar cu pesto de busuioc este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție conține 796 calorii, 59G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 9.5 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți parmezan, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Rețete similare includ Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit, Parmezan crustă brânză la grătar cu pesto de busuioc, și Salată de ton rar la grătar cu vinetă de busuioc-tapenadă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la 400 de grade F.
Spălați și uscați fripturile de ton. Condimentează cu sare și piper și unge ambele părți cu ulei de măsline.
Așezați tonul pe grătarul fierbinte și căutați fiecare parte timp de 2 minute pentru rare. Dacă preferați bine făcut, gătiți tonul încă 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și lăsați-o să se odihnească.
În vasul unui robot de bucătărie, adăugați usturoiul, frunzele de busuioc, nucile de pin, sarea și piperul. Pulse până la tocat fin. Cu blenderul încă în funcțiune, turnați încet 1/2 cană de ulei de măsline. Verificați dacă există o consistență groasă, dar netedă, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar.
Se transferă într-un bol și se amestecă 1/2 cană parmezan.
Feliați tonul peste Bob și pe o părtinire în felii groase de 1/2 inci.
Așezați feliile pe o farfurie de servire și stropiți cu suc de lămâie. Sos de ton cu pesto.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
83% Merlot, 7% Malbec, 5% Cabernet Franc, 5% Syrah.Acest Merlot din 2007 prezintă arome îndrăznețe de afine sălbatice, zmeură roșie punctată cu indicii de cassis și negru Ceylonceai. Cu corp mediu, cu un palat de catifea, aromele senzuale ale acestui vin sunt susținute de mici adaosuri de Malbec,Cabernet Franc și Syrah care contribuie la taninurile cu granulație fină, ușor structurate, senzație de gură largă și finisare durabilă.