Ton crud marinat cu piure Edamame și chipsuri Wonton

Ton crud marinat cu piure Edamame și chipsuri Wonton
Tonul crud marinat cu piure Edamame și chipsuri Wonton este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 40 de porții. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de ulei de canolan, pulbere de wasabi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată De Ton Cu Chipsuri Wonton, Tartar de ton Lulu pe chipsuri Wonton, și Tartar de Tunan și Avocado cu Caviar din California pe chipsuri de susan Wonton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați câteva foi de prăjituri cu ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați piei wonton una lângă alta într-un singur strat.
4
Periați suprafața wontonilor cu ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
5
Coaceți timp de 15 minute până când wontons se crispează și marginile devin aurii. Folosind o spatulă, scoateți chipsurile wonton pe un platou pentru a le lăsa să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Albiți boabele de soia în apă clocotită cu sare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoiaSoia
ApăApă
7
Scurgeți, apoi scoateți fasolea din păstăi și puneți-le într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Adăugați wasabi, sare, suc de lămâie și apă. Puree pentru a sparge boabele de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SoiaSoia
WasabiWasabi
ApăApă
SareSare
9
Se toarnă uleiul de canola și piureul până se omogenizează. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
10
Bateți împreună sosul de soia, sake-ul, zahărul brun și pasta de chili până când zahărul se dizolvă. Aranjați tonul feliat într-un singur strat într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Se toarnă marinada peste ton, se acoperă și se dă la frigider timp de 20 de minute. Nu mai marinați tonul pentru că va începe să "gătească" și textura va fi moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
TonTon
12
Pentru a pune aceste pietre mici împreună, dollop o lingură de piure edamame pe crisp Wonton apoi pune o felie de ton pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
TonTon
13
Se ornează cu un strop de semințe de susan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții40
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista