Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Roșia ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți frunze de oregano, usturoi, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este bine. Încercați tomato dal , cum se face tomato dal, Andhra tomato pappu, Roșii la grătar" Lollipop " toasturi și soiurile noastre preferate de roșii Cherry, și Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și coulis de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru vinetă: într-un bol mediu, combinați sucul de lămâie, șalotele și usturoiul. Se amestecă încet uleiul de măsline pentru a forma o emulsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Vinetă
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Emulsii
şalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați ierburile tocate. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și 100 dulci și se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4
Pentru asamblare: pe un platou rotund, aranjați roșiile feliate în cercuri concentrice, suprapunând ușor feliile și alternând culorile dacă folosiți atât roșii roșii, cât și galbene. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Roșie Galbenă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
5
Puneți roșiile din vinetă peste roșiile feliate, lăsând o parte din vinetă în castron. Aruncați rucola în castron cu vinaigreta rămasă. Condimentează cu sare și piper. Aranjați rucola în mijlocul platoului. Folosind un cojitor de legume, radeți felii subțiri de parmezan peste roșii și rucola. Treceți piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Vinetă
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sos De Roșii Hunt's®
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch