Tocană Grecească De Pui (Stifado)

Tocană Grecească De Pui (Stifado)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați tocană greacă de pui (Stifado). Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 328 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, sare și piper măcinat, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 87 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Stifado, altfel cunoscut sub numele de tocană greacă de vită, Tocană De Pui Grecească, și Tocană De Pui Greacă (Crockpot) - Weight Watchers 5 Puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați șalotele și gătiți neacoperite timp de 3 minute, până când sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
3
Se scurge într-un colizor, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață sau se clătește cu apă rece timp de câteva minute până se răcește pentru a opri procesul de gătit. Odată ce șobolanii sunt reci, scurgeți bine și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Încălziți uleiul de măsline și untul într-un cuptor olandez sau o oală mare la foc mediu până când uleiul este fierbinte și untul este topit și clocotit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Adăugați ceapa întreagă, albă și bucățile de pui în tigaie și gătiți, întorcând bucățile de pui până când nu mai sunt roz în interior și șobolanii s-au înmuiat și au devenit translucizi, aproximativ 15 minute. Se amestecă usturoiul tocat și se gătește încă 3 minute, până când usturoiul începe să devină auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se toarnă vin roșu și sos de roșii și se adaugă pătrunjelul, sarea și piperul, oregano și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
7
Se toarnă bulionul de pui peste bucățile de pui pentru a acoperi și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
8
Se fierbe tocană, acoperită, la foc mediu-mic timp de aproximativ 50 de minute, până când șalotele sunt moi și puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
TocanăTocană

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greek. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista