Rețeta tocană de vită în sos de roșii (Estofado de Res) se poate face în aproximativ 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 2448 calorii, 244g de proteine, și 76g de grăsime pe porție. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 81% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână tocană de vită, cățel de usturoi, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 414 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de rețetele mele columbiene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Tocană de fasole și carne de vită (Estofado de Frijoles y Carne), Linte și tocană de vită (Estofado de Lentejas con carne), și Tocană de vită columbiană (Sudado de Res) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, usturoiul și gătiți timp de aproximativ 4 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se acoperă bucățile de vită cu făina și se adaugă în oală, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați sosul de roșii, bulionul de vită, frunza de dafin, sarea, pudra de chimen și dați la fiert, apoi reduceți focul la mediu mic, acoperiți și lăsați-l să fiarbă aproximativ 1 oră și 10 minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen Măcinat
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Carne De Vită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați cartofii și morcovii. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când cartofii și morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Friptura de vită funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Malbec și Shiraz. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Ai putea încerca Lokoya Mt. Veeder Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 349 de dolari pe sticlă.