Tocană de vită în sos de roșii (Estofado de Res)

Tocană de vită în sos de roșii (Estofado de Res)
Rețeta tocană de vită în sos de roșii (Estofado de Res) se poate face în aproximativ 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 2448 calorii, 244g de proteine, și 76g de grăsime pe porție. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 81% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână tocană de vită, cățel de usturoi, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 414 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de rețetele mele columbiene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Tocană de fasole și carne de vită (Estofado de Frijoles y Carne), Linte și tocană de vită (Estofado de Lentejas con carne), și Tocană de vită columbiană (Sudado de Res) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa, usturoiul și gătiți timp de aproximativ 4 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se acoperă bucățile de vită cu făina și se adaugă în oală, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați sosul de roșii, bulionul de vită, frunza de dafin, sarea, pudra de chimen și dați la fiert, apoi reduceți focul la mediu mic, acoperiți și lăsați-l să fiarbă aproximativ 1 oră și 10 minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați cartofii și morcovii. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când cartofii și morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se servește cu orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista