Tocană De Vită Cu Tigaie

Tocană De Vită Cu Tigaie
Tocană de vită Skillet este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 322 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți cimbru, legume, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie Tocană De Vită Măcinată, Tocană de vită și legume, și Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în 2-in. x 1/4-în. benzi. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți dacă este necesar. Se amestecă restul ingredientelor; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când se încălzește.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista