Tocană de vită aromată

Tocană de vită aromată
Tocană aromată de vită necesită aproximativ 6 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 216 calorii, 22 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, cartofi, ardei și căței de usturoi. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru toamna. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ carne de vită aromată în sos, piept aromat de vită și carne de vită aromată.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. slow cooker, combinați ciupercile, cartofii, morcovii, ceapa și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, boia de ardei, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
3
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Se pune peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
5
Combinați bulionul, sosul teriyaki, usturoiul și frunza de dafin; se toarnă peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Ai putea încerca Bodega Norton Brut rosé. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un final lung.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Revista