Tocană de praz și cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de praz și cartofi. Această rețetă servește 4. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de slănină, 4 lingurițe de cimbru, cartof Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană De Praz, Cartofi Și Spanac, Tocană de miel, cartofi și praz, și Cea mai simplă tocană de pui și praz.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Adăugați prazul; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 3 minute.
Adăugați stoc, cartof, sare și cimbru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged.
Scoateți 1 cană de cartof cu o lingură pliată; se pune într-un blender.
Adăugați 1/2 cană de lichid de gătit în blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul pur în tigaie.