Tocană de cârnați, fasole și paste cu aragaz lent

Tocană de cârnați, fasole și paste cu aragaz lent
Tocană de cârnați, fasole și paste la aragaz lentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 411 de calorii , 21 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,42 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 8 ore și 30 de minute . Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de bulion de pui, roșii conservate, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 77% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Tocană de cârnați și fasole afumat la cuptor lent , tocană de fasole albă, spanac și cârnați la cuptor lent și tocană de cârnați, fasole și paste .

Instrucțiuni

1
Răspândiți ceapa pe fundul unui aragaz lent de 6 până la 7 litri și acoperiți cu morcovi, usturoi, fasole albă, mănunchi de cimbru și legături de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
Fasole AlbăFasole Albă
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Kosher Si Piper Negru CrapatSare Kosher Si Piper Negru Crapat
Sare Kosher Si Piper Negru CrapatSare Kosher Si Piper Negru Crapat
Drajeuri De PerleDrajeuri De Perle
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe cu bulionul și 3 căni de apă și se toarnă peste cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1½ Cană De Pui, Mărunțit Dintr-un Pui De Rotisor Cumpărat Din Magazin (3 Până La 4 Lire)1½ Cană De Pui, Mărunțit Dintr-un Pui De Rotisor Cumpărat Din Magazin (3 Până La 4 Lire)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
3
Adăugați coaja de parmezan dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
4
Gatiti la maxim 4 pana la 5 ore sau la foc mic timp de 7 pana la 8 ore; fasolea va fi fragedă și va începe să se destrame. Descoperiți aragazul lent, îndepărtați și aruncați mănunchiul de cimbru și coaja de parmezan și transferați legăturile de cârnați pe o masă de tăiat. Se amestecă pastele în tocană și se continuă să gătească, acoperit, până când pastele sunt fierte, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Opriți căldura.
6
Tăiați cârnații în bucăți mici și amestecați în tocană împreună cu pătrunjelul și oțetul. Asezonați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1½ Cani De Pui, Tocat Dintr-un Pui De Rotisor Cumparat Din Magazin1½ Cani De Pui, Tocat Dintr-un Pui De Rotisor Cumparat Din Magazin
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
TocanăTocană
7
Serviți cu parmezan ras în parte pentru stropire deasupra și pâine crosta pentru înmuierea bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
8
Nota bucătarului: Această tocană este, de asemenea, o modalitate excelentă de a folosi resturile de paste fierte. Pur și simplu omiteți ditalini, reduceți apa cu 1 cană și amestecați 1 cană de paste fierte (tăiate dacă sunt tăiței lungi) în tocană finită împreună cu bucățile de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DitaliniDitalini
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
TocanăTocană

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocana funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Eden Canyon Vineyards „RESERVE” Cabernet Sauvignon. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 63 de dolari.
Eden Canyon Vineyards „RESERVE” Cabernet Sauvignon
Eden Canyon Vineyards „RESERVE” Cabernet Sauvignon
MEDALIA DE ARGINT - 2009 San Francisco Chronicle Wine Competition. În 2005, ne-am bucurat de un sezon ideal de creștere și recoltare. Combinația a produs un randament frumos de arome de ciocolată și căpșuni, așa că am decis să facem primul nostru vin Rezervă. Această cabină nefiltrată a maturat timp de 21 de luni în butoaie de stejar francez Allier, Troncais și Center 100% noi. Producția noastră mică, vinurile artizanale sunt produse cu o intervenție minimă, reflectând influența deplină a podgoriei noastre în procesul de vinificație. Podgoria noastră produce un randament scăzut și struguri de înaltă calitate, care sunt zdrobiți și decupați în câteva minute de la culesul manual. Producem aproximativ 2.000 de cutii pe an de vinuri consistente, echilibrate, cu conținut scăzut de sulfiți, vegane, fără gluten, fără OMG și prietenoase cu natura.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista