Tocană chineză de piept și nap

Tocană chineză de piept și nap
Pieptul chinezesc și tocană de nap ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 576 calorii, 66g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de anason stelat, pastă chu hou, ridiche daikon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Nap Chinezesc, Budinca De Nap Pentru Anul Nou Chinezesc, și Tocană De Cârnați De Nap.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu fund greu sau un cuptor olandez pe jumătate cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați bucățile de piept și readuceți apa la fierbere. Scurgeți imediat carnea printr-o strecurătoare și clătiți orice gunoi de pe ea cu apă rece; pus deoparte.Spălați și uscați oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Încălziți uleiul din oală la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate și încep să se rumenească, aproximativ 1 minut. Întoarceți carnea în oală, adăugați pasta chu hou și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Adăugați bulionul de pui, apa măsurată, anasonul stelat, zahărul și sarea măsurată și amestecați pentru a combina.Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți cu un capac etanș, reduceți focul la minim și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore.Între timp, curățați și tăiați napii sau daikonul în cuburi de 1-1/2 inci, așezați într-un castron mare și acoperiți cu un prosop de hârtie umed sau folie de plastic. Tăiați și tăiați scallions în bucăți de 1 inch, puneți-le într-un castron mic și acoperiți-le cu un prosop de hârtie umed sau folie de plastic. Dați la frigider legumele până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Anason StelatAnason Stelat
LegumeLegume
Ceapa VerdeCeapa Verde
NapNap
Ridiche DaikonRidiche Daikon
ZahărZahăr
ApăApă
CarneCarne
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
6
Adăugați napii sau daikonul în oală și amestecați pentru a combina. Acoperiți și fierbeți, amestecând la jumătatea timpului de gătit, până se înmoaie, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Scoateți oala de pe foc, amestecați scallions și lăsați să stea neacoperit timp de 5 minute pentru a permite scallions să se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Scoateți și aruncați păstăile de anason stelat. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
SareSare
9
Se servește cu orez aburit sau tăiței de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Orez FiertOrez Fiert
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate60
Revista