Toasturi de ceapă în bulion de ierburi
Toasturile de ceapă în bulionul de plante necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 483 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, bulion de ierburi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de ceapă cu brânză și pâine prăjită cu ierburi, Somon cu capotă Scotch-sos de ierburi și pâine prăjită de ceapă, și Pâine prăjită cu ierburi și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent.
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați feliile de pâine într-un singur strat într-un vas de copt de 11 x 7 inci. Puneți ceapa caramelizată peste pâine; se presară cu brânzeturi și salvie. Aduceți bulionul de plante la fiert într-o cratiță mică.
Se toarnă bulion în jurul părților laterale ale vasului pentru a evita perturbarea straturilor de pâine.
Coaceți la 450 timp de 22 de minute sau până când brânza se topește.
Se presară pătrunjel și piper.