Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel

Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel
Gratar bas dungi cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salata de patrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 421 calorii, 37g de proteine, și 20g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 5.36 pe portie. Un amestec de fileuri de bas cu dungi, fulgi de piper, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel, Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei, și Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Înveliți o cratiță mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și aduceți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați un vârf generos de sare și un vârf mic de piper roșu zdrobit. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute sau pana cand ceapa arata ofilita si fiarta, dar nu are nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute. Se amestecă roșiile și 3/4 dintr-o cutie de apă și se condimentează cu sare. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți timp de 20 până la 30 de minute. Gust, ar trebui să aibă un gust bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
5
Aduceți o oală cu apă la fiert la foc mediu și condimentați-o generos cu sare. Ar trebui să aibă gust de ocean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați conopida, lăsați apa să fiarbă și fierbeți conopida timp de încă 5 până la 7 minute. Când ați terminat, ar trebui să fie foarte moale și aproape că se destramă. Se strecoară conopida și se adaugă în amestecul de roșii. Gatiti conopida in sosul de rosii pana cand conopida s-a rupt complet si sosul se agata de conopida, aproximativ 20-30 de minute. Gustați pentru a vedea dacă condimentele trebuie ajustate. Se amestecă coaja de lămâie, măslinele și caperberries. Rezervă. (Acest lucru se poate face în totalitate înainte, de fapt devine mai bine atunci când se face înainte. Dar este încă foarte bun atunci când este făcut la comandă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper BerriesCaper Berries
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1
Preîncălziți grătarul la mediu și periați cu ulei dacă este necesar pentru a îndepărta particulele alimentare. Uscați pielea de pește pentru a vă asigura că este foarte uscată. Dacă aveți timp, lăsați-l să stea să se usuce câteva minute înainte de a-l grăti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
3
Puneți peștele, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit. Gatiti pestele timp de 2 pana la 3 minute si apoi rotiti pestele cu 90 de grade pentru a crea semne de gratar incrucisate. Gatiti inca 2-3 minute si apoi intoarceti pestele si gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Reîncălziți conopida dacă a fost făcută înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Serviți peștele pe farfurii de servire, sprijinindu-vă pe o movilă de conopidă. Într-un castron mic aruncați pătrunjelul cu sucul de lămâie, sarea și grăsimea mare de ulei de finisare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Încingeți peștele cu salata de pătrunjel și mai mult ulei de finisare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Ura!
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista