Toasted-Nucă De Cocos-Tort Fleac
Rețeta prăjită-nucă de cocos-Tort fleac ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 370 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, fulgi de nucă de cocos, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort de nucă de cocos prăjit de la Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de nucă de cocos, Tort cu zmeură și nucă de cocos, și Tort de nucă de cocos prăjită cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați Neufch Circulattel, 1/3 cană zahăr, lapteși extract de nucă de cocos.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Întindeți nucă de cocos uniform pe o foaie de copt; toast, agitato dată sau de două ori, până devine auriu, 5 până la 10 minute. În fiecare patru pahare de servire de 8 uncii, împărțiți și stratificați jumătate de cremă de nucă de cocos, jumătate de cuburi de tort și jumătate de nucă de cocos prăjită; repetați cu crema rămasă, tort și nucă de cocos. Refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 24.Dacă garnisiți cu var confiat: aduceți o jumătate de plinăoală de apă la fierbere.
Așezați cojile de var într-o sită cu ochiuri mici; puneți peste oală pentru a scufunda cojile; fierbe 2 minute.
Îndepărtați Sita și rulați cojile sub frigapă. Repetați procesul de fierbere și răcire cu apă dulce. Reumpleți același vas cu 1/3 cană de apă proaspătă și 1/3 cană de zahăr; aduceți la fierbere.
Așezați sita peste oală sopeels sunt scufundate; reduceți căldura la mediu și fierbeți 5 minute. Cojile se usucă cu un prosop de hârtie;într-un castron, aruncați cu restul de 2 lingurițe de zahăr pentru a acoperi.Fleacuri de Top cu coji confiate; servi.