Tiramisu Cu Ciocolată

Tiramisu Cu Ciocolată
Tiramisu cu ciocolată durează aproximativ 8 ore și 36 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 59 de cenți pe porție. Acest desert are 308 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu Cu Ciocolată, și Tiramisu Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați brânza mascarpone într-un castron mare și puneți-o deoparte. Cu un mixer electric, bateți smântâna și 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în mascarpone. Apoi, pliați în Zabaglione de ciocolată răcită. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Bateți espresso-ul încălzit și restul de 1/4 cană de zahăr într-un alt bol mediu până se omogenizează. Căptușiți o tigaie metalică de 9 1/4 x 5 x 2 3/4 inci cu folie de plastic, permițând plasticului să se extindă peste părți. Lucrând cu 1 cookie la un moment dat, înmuiați 8 cookie-uri în espresso și aranjați într-un singur strat unul lângă altul peste fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
FolieFolie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
BatetiBateti
BolBol
4
Puneți 1/3 din amestecul de mascarpone peste fursecuri pentru a acoperi. Repetați scufundarea a 8 fursecuri în espresso și stratificarea fursecurilor și amestecul de mascarpone rămas de încă 2 ori. Înmuiați restul de 8 fursecuri în espresso și aranjați unul lângă altul deasupra tiramisu. Apăsați ușor pentru a compacta ușor (ultimul strat se va extinde deasupra laturilor tigaiei). Acoperiți tiramisu cu plastic și refrigerați cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Cookie-uriCookie-uri
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Desfaceți plasticul din vârful tiramisu. Inversați tiramisu pe un platou.
6
Scoateți plasticul. Cernem cacao peste tiramisu și, cu un cojitor de legume sau cuțit ascuțit, facem așchii de ciocolată neagră și presărăm deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
LegumeLegume
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
7
Adăugați smântână și ciocolată într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand chipsurile de ciocolata se topesc si se omogenizeaza. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul, Marsala și sarea într-un castron mare de sticlă până se omogenizează. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită, dar nu lăsați fundul vasului să atingă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
9
Bateți amestecul de ouă peste apa care fierbe până când este gros și cremos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se ia de pe foc.
11
Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați amestecul de ciocolată topită în amestecul de ouă. Acoperiți și refrigerați pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Chianti, Moscato Dasti, Verdicchio, Trebbiano

Tiramisu funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Chianti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 36 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista