Tiramis s ' mores decadentiexcelents4
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 615 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de mccormick gourmet repertoriu madagascar vanillan extract, graham cracker foi, frișcă, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoase. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, S 'mores-baruri n-berry pentru Ziua Națională S' mores-10 August, și Fix De Ciocolată Decadent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți fiecare foaie de cracker graham în 4 bucăți egale de-a lungul perforațiilor.
Scoateți și rezervați 2 bucăți de cracker graham.
Bateți frișca și vanilia la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Acoperiți și răciți.
Între timp, aduceți o cantitate mică de apă la fierbere într-o cratiță medie la foc mediu.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un bol din oțel inoxidabil de dimensiuni medii.
Așezați vasul metalic cu amestecul de ouă peste apa clocotită în cratiță, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa clocotită.
Bateți amestecul de ouă în mod constant, peste apă clocotită, 6 până la 7 minute sau până când un termometru cu bomboane înregistrează 16
Amestecul trebuie să fie gros, palid și fierbinte la atingere.)
Transferați într-un castron mic; acoperiți și răciți 15 minute sau până se răcește.
Bateți crema de brânză la viteză medie 30 de secunde sau până când este cremoasă. Adăugați treptat amestecul de ouă răcit și lichiorul de portocale, bătând până se omogenizează. Îndoiți ușor amestecul de frișcă.
Așezați espresso într-un vas sau castron puțin adânc. Scufundați rapid 18 bucăți de cracker graham, 1 la un moment dat, în espresso și puneți-le într-o tavă de copt pătrată de 8 inci, ușor unsă, căptușită cu folie de aluminiu, pentru a acoperi fundul.
Întindeți o treime din amestecul de brânză cremă uniform peste biscuiți. Repetați straturile de două ori.
Se presară cu ciocolată tocată și se acoperă cu marshmallows.
Se fierbe 5 inci de la căldură 30 de secunde până la 1 minut sau până când marshmallows sunt umflate și aurii.
Lăsați să se răcească 10 minute. Praf cu cacao. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore sau până la 24 de ore.
Împărțiți fiecare bucată de cracker Graham rezervată în treimi. Introduceți 1 colț de 1 bucată de cracker graham în partea de sus a fiecărei porții.
* 2 linguri. laptele poate fi înlocuit.