Tiramis Cu Ciocolata Inox Charlotte

Tiramis Cu Ciocolata Inox Charlotte
Ciocolata tiramis inox Charlotte este o fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 453 calorii. Funcționează bine ca o farfurie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 14 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tiramis Cu Ciocolata Inox Charlotte, Tiramisu Charlotte, și Charlotte Tiramisu Tort Cu Un Indiciu De Baileys-Rai În Gură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați suficient tort de lire sterline pentru a obține 18 (1/3") felii. Liniile laterale și partea de jos a unei tigaie de 9" cu formă de primăvară, cu 12 până la 14 felii de tort de lire sterline. Puneți deoparte tortul rămas. Se dizolvă espresso în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă în 1/4 cană Kahla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Ungeți tortul cu 3/4 cană espresso amestec, lăsând deoparte restul de 1/4 cană espresso amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
3
Bateti impreuna 6 albusuri de ou si 3/4 cana de zahar in partea de sus a unui cazan dublu; așezați peste apa fierbinte și gătiți, amestecând des, până când amestecul ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
4
Transferați amestecul de albus de ou într-un castron mare; bateți la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Presărați gelatină peste 1/2 cană de apă rece într-o cratiță; lăsați să se înmoaie 1 minut. Gatiti la foc mediu, amestecand pana se dizolva gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați 1/4 cană frișcă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
7
Bateți împreună 6 gălbenușuri de ou, rămânând 1/2 cană de zahăr și rămânând 1/4 cană Kahla în partea superioară a cazanului dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
8
Așezați peste apa fierbinte și gătiți, amestecând des, până când amestecul ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Scoateți vasul și bateți la viteză medie cu un mixer electric portabil până când este gros și palid.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
10
Adăugați brânză mascarpone și amestec de gelatină, bătând până la neted. Îndoiți în aproximativ 1 cană bezea; pliați în bezea rămasă. Puneți jumătate din amestecul de mascarpone în tigaie cu formă de primăvară. Se acoperă cu felii de tort de lire rămase; periați felii de tort de lire sterline cu amestecul de espresso rămas de 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Tort De LireTort De Lire
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
11
Puneți jumătate de bucăți de ciocolată într-un bol de sticlă. Cuptor cu microunde la 1 1/2 minute; se amestecă până se omogenizează și se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
12
Adăugați 1/2 cană amestec de mascarpone, amestecând până se omogenizează; pliați în amestecul de mascarpone rămas. Puneți amestecul de mascarpone de ciocolată în tigaie cu formă de primăvară. Se răcește 20 de minute sau până când este ușor ferm deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
13
Combinați bucățile de ciocolată rămase, restul de 1/4 cană de frișcă și untul într-un bol mic de sticlă. Cuptor cu microunde pe mare 1 1/2 minute. Se amestecă până se topește ciocolata și amestecul este neted. Lingurați ganache de ciocolată deasupra desertului, răspândindu-se pe margini cu o mică spatulă offset. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
14
Înainte de servire, rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a elibera părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
15
Scoateți Charlotte pe o farfurie de servire; lăsați să stea 20 de minute.
16
Garnisiți, dacă doriți.
17
* Înlocuiți 12 uncii cremă de brânză dacă nu găsiți brânză mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
DificultateExpert
Gata În1 h, 14 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista