Tilapia Ușor Prăjită

Tilapia Ușor Prăjită
Tilapia ușor prăjită necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 15 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, file de tilapia, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia Ușor Prăjită, Tilapia Ușoară, și Ușor Tilapia Piccata.

Instrucțiuni

1
Stropiți suc de lămâie peste fileul de Tilapia. Sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați cimbru și usturoi.Prăjiți fileul la foc mediu mare pe fiecare parte timp de aproximativ 3 minute. Nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Scoateți fileul din tigaie și scurgeți-l pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați felii de ceapă în tigaie și gătiți până se înmoaie aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Serviți fileul cu felii de ceapă.Notă: poate fi ușor adaptat pentru mai mult de 1 portie. Doar creșteți cantitatea de ingrediente la nevoile dvs., dar folosiți cât mai puțin ulei posibil și nu folosiți mai mult de 8 crenguțe cimbru și 2 căței de usturoi pentru o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții15
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista