Tilapia thailandeză cu varză de Bruxelles și caju picant

Tilapia thailandeză cu varză de Bruxelles și caju picant
Tilapia thailandeză cu varză de Bruxelles și caju picant este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 536 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Un amestec de caju, ulei de măsline, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Cu Caju, Varză De Bruxelles Thailandeză, și Varză de Bruxelles în stil thailandez.

Instrucțiuni

1
Căldură broiler. Pulverizați o foaie mică de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Adăugați coapsele de tilapia și condimentați cu sare și piper. Aruncați caju și cayenne într-un castron mic și adăugați la o bucată de folie. Se fierbe peștele aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi cu o furculiță și se fierbe caju aproximativ 1-2 minute. Vor arde repede, așa că fii cu ochii pe ei.Între timp, încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
CajuCaju
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
TilapiaTilapia
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Se adaugă ghimbirul și usturoiul și se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4
Adăugați varza de Bruxelles, ardeiul roșu și ceapa verde și sotati timp de 5 minute, sau până când varza de Bruxelles începe să capete puțină culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
5
Adăugați curry galben, pastă de curry roșu, chimen, sos de soia, zahăr brun, sare și lapte de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry RoșiePastă De Curry Roșie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
(tub Mare)(tub Mare)
6
Se încălzește, dar nu fierbe.Puneți niște orez și acoperiți cu amestecul de varză de Bruxelles, apoi adăugați o coadă de tilapia și presărați caju și coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CajuCaju
TilapiaTilapia
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista