Tilapia thailandeză cu varză de Bruxelles și caju picant
Tilapia thailandeză cu varză de Bruxelles și caju picant este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 536 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Un amestec de caju, ulei de măsline, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Cu Caju, Varză De Bruxelles Thailandeză, și Varză de Bruxelles în stil thailandez.
Instrucțiuni
1
Căldură broiler. Pulverizați o foaie mică de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Adăugați coapsele de tilapia și condimentați cu sare și piper. Aruncați caju și cayenne într-un castron mic și adăugați la o bucată de folie. Se fierbe peștele aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi cu o furculiță și se fierbe caju aproximativ 1-2 minute. Vor arde repede, așa că fii cu ochii pe ei.Între timp, încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Caju
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Tilapia
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se adaugă ghimbirul și usturoiul și se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Adăugați varza de Bruxelles, ardeiul roșu și ceapa verde și sotati timp de 5 minute, sau până când varza de Bruxelles începe să capete puțină culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Ghimbir întreg, Zdrobit
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
5
Adăugați curry galben, pastă de curry roșu, chimen, sos de soia, zahăr brun, sare și lapte de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry Roșie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se încălzește, dar nu fierbe.Puneți niște orez și acoperiți cu amestecul de varză de Bruxelles, apoi adăugați o coadă de tilapia și presărați caju și coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.