Tilapia prăjită la cuptor cu roșii, Pesto și lămâie
Dacă $1.72 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tilapia prăjită la cuptor cu roșii, Pesto și lămâie ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 5. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, lămâie, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia Pesto cu crustă de parmezan cu roșii prăjite, Orecchiette cu Pesto și roșii prăjite la cuptor, și Tilapia prăjită la cuptor cu unt de busuioc-lămâie pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio