Tilapia la grătar cu maioneză Chimichurri
Rețeta Tilapia la grătar cu Chimichurri Mayo ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 20 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 75 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pătrunjel, usturoi, fileuri de tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tilapia cu salsa Tomatillo la grătar și maioneză Serrano, Sandwich cu Brânză Steak ' N cu maioneză Chimichurri, și Sandvișuri Tilapia cu maioneză picantă.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă primele 6 ingrediente în blender până se omogenizează. Rezervați jumătate din amestecul de mayo; periați ambele părți ale peștelui cu amestecul de mayo rămas.
Grătar 3 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Se servește cu amestec de mayo rezervat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.