Tilapia De Nucă De Cocos Cu Sos De Caise
Tilapia de nucă de cocos cu sos de scufundare de caise este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 1004 calorii, 55g de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Super Bowl. Dacă aveți condimente creole, fileuri tilapia, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 118 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Sos De Scufundare Dulce Și Acru De Caise, Bastoane de creveți și Susan cu sos de caise, și Beignets de caise brandiate cu sos de ciocolată.
Instrucțiuni
Aruncați împreună nuca de cocos, făina și condimentul creol într-un castron. Într-un castron separat, aruncați tilapia cu amidonul de porumb și scuturați excesul.
Se toarnă înlocuitorul de ou într-un castron separat și se înmoaie fileurile în ou. Apăsați fileurile în amestecul de nucă de cocos acoperind toate părțile.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la o temperatură de aproximativ 350 grade F (175 grade C). Prăjiți fileurile una sau două pe rând pe ambele părți până se rumenesc.
Scoateți pentru a se scurge pe un prosop de hârtie. Pregătiți sosul de scufundare de caise amestecând împreună gemul, muștarul și hreanul într-un castron mic.
Serviți tilapia însoțită de sosul de scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.