Tilapia cu spanac sotat

Tilapia cu spanac sotat
Tilapia cu spanac sotat este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $4.01 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fulgi de piper, condimente și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Spanac Și Tilapia Sotate, Spanac Și Tilapia Sotate, și Saut tilapia cu sos de miere-Scallion.

Instrucțiuni

1
Puneți oul într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, combinați pesmetul, condimentul Italian, 1/2 linguriță sare, praf de usturoi și boia de ardei. Înmuiați fileurile în ou, apoi amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PâinePâine
SareSare
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie mare, gătiți fileurile în 3 linguri de ulei la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți și păstrați cald.
4
În aceeași tigaie, călește ceapa în uleiul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă spanacul, fulgii de piper, piperul și sarea rămasă. Gatiti si amestecati 3-4 minute sau pana cand spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
6
Se servește cu fileuri; se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chamonix Reserve Pinot Noir. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 54 de dolari.
Rezervația Chamonix Pinot Noir
Rezervația Chamonix Pinot Noir
Rezervația Chamonix Pinot Noir prezintă o culoare roșie rubinie, cu note de cireș, fructe de pădure roșii sălbatice, piper negru zdrobit, scorțișoară și violete pe nas. Deși fermă în structură și intensă în aroma, texturile sunt moi și rotunde, extinzându-se cu timpul până la opulență extraordinară și lungime pe palat. Ar trebui să ajungă la vârf în aproximativ 5-8 ani de la eliberare.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista