Tilapia Ceviche

Tilapia Ceviche
Tilapia Ceviche necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 314 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,74 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, suc de lămâie, tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America de Sud. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Tilapia Ceviche, Tilapia Ceviche, și Tilapia Ceviche.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți tilapia într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă sucul de lămâie peste pește și se amestecă ușor pentru a se combina. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider până când peștele este alb, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Scoateți din frigider și scurgeți sucul de lămâie, strângând ușor peștele cu mâinile. Aruncați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
5
Adăugați Roșia, castravetele, ceapa și coriandrul. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CastraveteCastravete
TomateTomate
CeapăCeapă
6
Adăugați sucul de roșii și sosul fierbinte și chile, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ardei IuteArdei Iute
7
Întindeți tostadele generos cu maioneză și acoperiți cu ceviche. Aranjați feliile de avocado deasupra ceviche-ului și serviți imediat cu pene de var alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Pană De VarPană De Var
MaionezăMaioneză
TostadasTostadas
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Încălziți un grătar sau o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Puneți tortilele pe grătar sau tigaie și lăsați-le să se usuce până când sunt crocante. Tostadele achiziționate pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
TostadasTostadas
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista