Tigaie orez și cârnați
Orezul și cârnații din tigaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 370 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cârnați de vită, conserve de roșii, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Cârnați și tigaie de orez, Skillet Sausage ' n ' Rice, și O tigaie de varză și cârnați cu orez.
Instrucțiuni
Încălziți orezul conform instrucțiunilor pachetului; deoparte.
Tăiați cârnații în felii groase de 1/2 inci. Gatiti intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Ștergeți tigaia curată și întoarceți cârnații în tigaie.
Se amestecă orezul, roșiile tăiate cubulețe, pătrunjelul și 1/4 cană de apă. Gatiti 3 minute sau pana cand se incalzeste bine.
Notă: pentru scopuri de testare numai, am folosit Zatarain New Orleans stil gata să-