Tigaie De Pui Gnocchi

Tigaie De Pui Gnocchi
Rețeta tigaie de pui Gnocchi poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD pe porție. O porție conține 578 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 342 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de spaghete, parmezan, gnocchi de cartofi și sare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Gnocchi-Pui Gnocchi Skillet, Gnocchi-Pui Gnocchi Skillet, și Gnocchi-Pui Gnocchi Skillet.

Instrucțiuni

1
Gatiti gnocchi conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți puiul și ceapa în ulei la foc mediu până când puiul nu mai este roz; scurgeți dacă este necesar. Se amestecă sosul de spaghete, sarea și oregano; gatiti 5-10 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Pui întregPui întreg
GnocchiGnocchi
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți gnocchi; amestecați ușor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Garnisiți porțiile cu brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista