Thai Unul Pe

Thai Unul Pe
Rețeta Thailandeză ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de curry, usturoi, pește și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Thai Loc Phad Thai Pui Thai Fierbinte, Extra lipicios Thai BBQ coaste w / arahide BBQ sos + dulce Thai ghimbir Slaw, și Legume thailandeze Tofu Se amestecă / legume thailandeze s pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva Lucien Albrecht Gewurztraminer cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Lucien Albrecht Rezervă Gewurztraminer
Lucien Albrecht Rezervă Gewurztraminer
Rezervația Gewurztraminer este fabricată din struguri selectați (prim). Plin de aroma de miere, trandafiri roșii și fructe tropicale, dar uscat și bogat la gust, acest vin este minunat de băut într-o după-amiază caldă singur sau asociat într-o masă cu mâncăruri bogate și cremoase de pasăre. Se elibereazăatât la gură, cât și la nas litchi, petală de trandafir și aromă de condimente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Revista