Thai Turcia Împachetări

Thai Turcia Împachetări
Thai Turcia împachetări ar putea fi doar Asiatice rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 589 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, unt de arahide cremos, jardiniere arahide ușor prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată De Curcan Thailandeză, Salată De Curcan Thailandeză, și Thai Turcia Quinoa Salată Wraps.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mediu până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați amestecul de salată de varză; aruncați pentru a acoperi.
3
Tortilla de Top cu curcan, amestec de salată de varză, nuci și cilantro; rulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista