Thai arahide Chik ' n Sandwich

Thai arahide Chik ' n Sandwich
Reteta Thai arahide Chik ' n Sandwich este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 181 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați chifle sandwich, sos de arahide, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sassy Chik ' n Sandwich, Picant Ranch Chik ' n Sandwich, și Sandwich picant de creveți cu arahide cu Slaw în stil thailandez.

Instrucțiuni

1
Gatiti chiftelele conform indicatiilor de pe pachet.
2
Între timp, combinați următoarele 4 ingrediente.
3
Întindeți părțile tăiate ale chiflelor cu unt de arahide; umpleți cu chiftele și salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate30
Revista