Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și felul principal pescatarian? Fâșiile de somon Teriyaki ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,59 USD pe porție. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de semințe de susan, ulei de canolan, sos teriyaki și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Fâșii De Somon Crocante, Teriyaki Somon, și Teriyaki De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie superficială nereactivă, amestecați împreună 1 cană de sos teriyaki și 1 cană de apă pentru o marinată.
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați somonul pe frigaruile pre-înmuiate și marinați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Încălziți uleiul într-o tigaie la grătar sau o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Grătați frigarui timp de 3 minute pe fiecare parte pentru mediu sau 5 minute pe fiecare parte pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
4
Aranjați somonul frigărui într-un model asemănător unei stele. Stropiți generos 1/2 cană de sos teriyaki peste frigarui.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.