Teriyaki Pulpe De Pui
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Coapsele de pui Teriyaki ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, fulgi de piper, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Teriyaki Pulpe De Pui, ananas teriyaki pulpe de pui, și Ananas Teriyaki Pulpe De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați sosul de soia, zahărul, sherry-ul, oțetul, usturoiul, ghimbirul și fulgii de ardei roșu și amestecați până când zahărul se dizolvă.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați puiul. Sigilați punga și marinați puiul la frigider, întorcând o dată, timp de 1 oră. Puiul poate fi marinat până la 4 ore.
Încălziți broilerul la mare. Aranjați puiul pe o tigaie de pui cu pielea în jos și fierbeți până se rumenesc și crocant, 8 până la 10 minute. Întoarceți puiul și fierbeți până aproape fierte, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Presărați semințe de susan și gătiți până când semințele se rumenesc și puiul este gata, cu 1 până la 2 minute mai mult.