Teriyaki Carne De Vită Kabobs

Teriyaki Carne De Vită Kabobs
Teriyaki Carne de vită Kabobs este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 321 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, ulei de susan, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Teriyaki Carne De Vită Kabobs, Frigărui De Vită Teriyaki La Grătar, și Teriyaki Kabobs.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul brun, sosul de soia, usturoiul, uleiul de susan și ghimbirul măcinat împreună într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic sigilabilă de dimensiuni de galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați carne de vită, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 2 ore, răsturnând punga de mai multe ori pe măsură ce carnea se marinează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți carnea de vită din marinată. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
5
Filetați carnea de vită, ananasul, ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
AnanasAnanas
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
6
Gatiti frigaruile pe gratarul preincalzit, rotind frecvent pana se rumenesc frumos pe toate partile, iar carnea nu mai este roz in centru, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista