Teriyaki Carne De Vită Kabobs
Teriyaki Carne de vită Kabobs este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 321 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, ulei de susan, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Teriyaki Carne De Vită Kabobs, Frigărui De Vită Teriyaki La Grătar, și Teriyaki Kabobs.
Instrucțiuni
Bateți zahărul brun, sosul de soia, usturoiul, uleiul de susan și ghimbirul măcinat împreună într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic sigilabilă de dimensiuni de galon.
Adăugați carne de vită, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 2 ore, răsturnând punga de mai multe ori pe măsură ce carnea se marinează.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți carnea de vită din marinată. Aruncați marinada rămasă.
Filetați carnea de vită, ananasul, ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu pe frigarui.
Gatiti frigaruile pe gratarul preincalzit, rotind frecvent pana se rumenesc frumos pe toate partile, iar carnea nu mai este roz in centru, 10-15 minute.