Terifiant De Două Ori Coapte Mumii
Mumiile terifiante de două ori coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 6 și costă $1.09 pe portie. O porție conține 248 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, sos de paste cu roșii, chiftele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mumii De Cartofi Coapte De Două Ori, Mumii pe un băț, și Yummy Mumii.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Înfășurați fiecare cartof în folie.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când furculița este fragedă.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute sau până când este ușor de manevrat.
Între timp, într-o cratiță medie, gătiți chiftele și sosul de paste la foc mediu-mare 5 până la 7 minute sau până când chiftelele sunt fierbinți, amestecând frecvent.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime. Cu lingura, scoateți pulpa din fiecare cartof, lăsând o coajă de 1/4 inch. Aruncați pulpa sau rezervați pentru o altă utilizare.
Așezați 2 chiftele și aproximativ 2 linguri de sos în fiecare jumătate de cartof; așezați pe tigaie unsă de 15x10x1 inci.
Tăiați brânza în felii de 1/4 inch lățime. Aranjați feliile de brânză peste umplutura de chiftele încrucișându-se înainte și înapoi pentru a acoperi complet și a semăna cu "bandaje;" tuck se termină în interiorul cartofilor.
Coaceți aproximativ 2 minute sau doar până când brânza se înmoaie; nu se topește.
Așezați 2 măsline la capătul fiecărui cartof pentru a semăna cu ochii; așezați 2 bucăți de murături la capătul opus pentru a semăna cu picioarele.