Tequila-Șerbet De Tei

Tequila-Șerbet De Tei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul Tequila-Lime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 170 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, coajă de tei, tequila și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sorbet de Grapefruit, tei și tequila (Paloma) , Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și Tequila Sunrise Sorbet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați siropul de zahăr, coaja, sucul și tequila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
TequilaTequila
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
3
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați timp de 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
CremăCremă
GheațăGheață

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista