Tartă proaspătă de portocale cu crustă de alune

Tartă proaspătă de portocale cu crustă de alune
Tarta proaspătă de portocale cu crustă de alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 387 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ouă, suc de portocale, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tarta De Afine Cu Crusta De Alune, Tarta de ciocolata cu crusta de paine scurta de alune, și Tartă proaspătă de smochine și alune.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatina peste 1 lingură de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 10 minute pentru a se înmuia.
3
Combinați zahărul, 2 linguri de coajă de portocală și coaja de lămâie într-un bol metalic mediu. Folosind vârful degetelor, frecați ingredientele împreună până când zahărul este umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ouăle; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Bateți ambele sucuri.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa); bateți constant până când amestecul se îngroașă și termometrul introdus în amestec înregistrează 180 de litri F, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
7
Se ia de pe foc.
8
Se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă. Se strecoara amestecul de portocale in blender; se lasa sa se raceasca pana cand termometrul introdus in amestec Inregistreaza 140 F, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Cu blenderul în funcțiune, adăugați unt la temperatura camerei 2 bucăți la un moment dat și procesați până la amestecare. Continuați să amestecați 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Transferați umplutura în castron; se amestecă în restul de 2 lingurițe de coajă de portocală. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Unt tigaie pătrată de 9 inci cu fund detașabil. Se macină fin făina, zahărul, nucile și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
2
Adăugați unt și tăiați folosind viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați gălbenușul de ou și amestecați folosind viraje pornite/oprite doar până se formează aglomerări umede (nu lăsați aluatul să formeze bilă). Apăsați aluatul pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei pregătite (crusta va avea o grosime de aproximativ 1/4 inch). Folosind degetul mare, Apăsați în jurul părților laterale pentru a extinde crusta la 1/4 inch deasupra marginii tigaiei. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți crusta până la maro auriu, aproximativ 20 de minute. Crusta rece complet pe raft. (Crusta poate fi făcută cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se amestecă umplutura portocalie pentru a slăbi. Lingură suficientă umplutură portocalie răcită în crustă pentru a umple complet. Se răcește tarta cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Garnisiți cu felii de portocale de sânge confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
8
Stropiți portocalele cu puțin sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
9
Se servește rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista