Tartă Nouă Cu Cremă De Lămâie
Noua tartă cu cremă de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 372 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt de cacao, zahăr, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Cu Cremă De Lămâie, Tartă Cu Cremă De Lămâie, și Tartă Cu Cremă De Lămâie Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați untul într-un robot de bucătărie și procesați până când este moale și cremos.
Adăugați zahărul cofetarilor și procesați până se omogenizează bine și se omogenizează.
Adăugați făina de migdale, extractul de vanilie și sarea și procesați până se omogenizează bine.
Se adaugă oul și se procesează până se omogenizează; răzuiește vasul în jos, după cum este necesar.
Adăugați făina și pulsați doar până când aluatul începe să se unească într-o bilă; nu supraprocesați. Aluatul va fi foarte moale ca aluatul pentru biscuiți.Răzuiește aluatul din robotul de bucătărie și transformă-l într-o bilă. Aplatizați într-un disc, înfășurați în plastic și răciți la frigider timp de cel puțin 4 ore până când este suficient de ferm pentru a fi manevrat.Când sunteți gata să coaceți cojile de tartă, scoateți aluatul din frigider – lăsați-l să se încălzească puțin dacă este necesar, dar nu prea mult, deoarece va începe să se înmoaie rapid.
Întindeți aluatul între două foi de folie de plastic la 1/8" grosime. Dacă aluatul devine prea moale, puneți-l înapoi la frigider pentru a se întări.
Tăiați cercuri de aluat pentru a se potrivi în inelele de tartă dorite. Apăsați aluatul cu atenție în inelele de tartă și în sus, având grijă să nu întindeți aluatul sau se va micșora când este copt.
Așezați inelele în frigider pentru a se răci cel puțin 30 de minute. Tăiați excesul de aluat din partea superioară a inelelor.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F în timp ce răciți cojile de tartă. Când sunteți gata, tapetați cojile cu pergament și umpleți-le cu fasole sau orez pentru a menține cojile cântărite.
Coaceți cojile timp de aproximativ 15-18 minute până când sunt ușor colorate și coaja se simte uscată la atingere.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport.
Scoateți fasolea și pergamentul și periați fundul cojilor cu o spălare ușoară a ouălor (făcută dintr-un albus de ou și puțină apă).
Combinați sucul de lămâie, zahărul, coaja și ouăle împreună într-un castron mare de metal.
Puneți ciocolata albă și untul de cacao într-un castron mare separat.
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită și gătiți încet la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă.
Se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolata albă și untul de cacao. Se amestecă energic până se combină și ciocolata se topește complet.
Se toarnă crema de lămâie într-un recipient curat. Se dă la frigider cel puțin o oră până când s-a răcit complet și s-a întărit up.To finalizați tartele: puneți puțină cremă de lămâie în cojile de tartă, umplând până la vârf. Agitați ușor torturile pentru a netezi crema. Răciți torturile la frigider timp de aproximativ o oră înainte de servire.