Noua tartă cu cremă de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 372 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt de cacao, zahăr, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Cu Cremă De Lămâie, Tartă Cu Cremă De Lămâie, și Tartă Cu Cremă De Lămâie Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați untul într-un robot de bucătărie și procesați până când este moale și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați zahărul cofetarilor și procesați până se omogenizează bine și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
3
Adăugați făina de migdale, extractul de vanilie și sarea și procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se adaugă oul și se procesează până se omogenizează; răzuiește vasul în jos, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați făina și pulsați doar până când aluatul începe să se unească într-o bilă; nu supraprocesați. Aluatul va fi foarte moale ca aluatul pentru biscuiți.Răzuiește aluatul din robotul de bucătărie și transformă-l într-o bilă. Aplatizați într-un disc, înfășurați în plastic și răciți la frigider timp de cel puțin 4 ore până când este suficient de ferm pentru a fi manevrat.Când sunteți gata să coaceți cojile de tartă, scoateți aluatul din frigider – lăsați-l să se încălzească puțin dacă este necesar, dar nu prea mult, deoarece va începe să se înmoaie rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Bețișoare Suplimentare De Covrigei și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Coji De Tartă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți aluatul între două foi de folie de plastic la 1/8" grosime. Dacă aluatul devine prea moale, puneți-l înapoi la frigider pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Tăiați cercuri de aluat pentru a se potrivi în inelele de tartă dorite. Apăsați aluatul cu atenție în inelele de tartă și în sus, având grijă să nu întindeți aluatul sau se va micșora când este copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Așezați inelele în frigider pentru a se răci cel puțin 30 de minute. Tăiați excesul de aluat din partea superioară a inelelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Încălziți cuptorul la 350 de grade F în timp ce răciți cojile de tartă. Când sunteți gata, tapetați cojile cu pergament și umpleți-le cu fasole sau orez pentru a menține cojile cântărite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
(recomandat: Sos A1)
Toppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți cojile timp de aproximativ 15-18 minute până când sunt ușor colorate și coaja se simte uscată la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți fasolea și pergamentul și periați fundul cojilor cu o spălare ușoară a ouălor (făcută dintr-un albus de ou și puțină apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(recomandat: Sos A1)
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1
Combinați sucul de lămâie, zahărul, coaja și ouăle împreună într-un castron mare de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți ciocolata albă și untul de cacao într-un castron mare separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită și gătiți încet la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolata albă și untul de cacao. Se amestecă energic până se combină și ciocolata se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De Orez
5
Se toarnă crema de lămâie într-un recipient curat. Se dă la frigider cel puțin o oră până când s-a răcit complet și s-a întărit up.To finalizați tartele: puneți puțină cremă de lămâie în cojile de tartă, umplând până la vârf. Agitați ușor torturile pentru a netezi crema. Răciți torturile la frigider timp de aproximativ o oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat