Tartă Nouă Cu Cremă De Lămâie

Tartă Nouă Cu Cremă De Lămâie
Noua tartă cu cremă de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 372 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt de cacao, zahăr, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Cu Cremă De Lămâie, Tartă Cu Cremă De Lămâie, și Tartă Cu Cremă De Lămâie Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați untul într-un robot de bucătărie și procesați până când este moale și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați zahărul cofetarilor și procesați până se omogenizează bine și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
3
Adăugați făina de migdale, extractul de vanilie și sarea și procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se adaugă oul și se procesează până se omogenizează; răzuiește vasul în jos, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați făina și pulsați doar până când aluatul începe să se unească într-o bilă; nu supraprocesați. Aluatul va fi foarte moale ca aluatul pentru biscuiți.Răzuiește aluatul din robotul de bucătărie și transformă-l într-o bilă. Aplatizați într-un disc, înfășurați în plastic și răciți la frigider timp de cel puțin 4 ore până când este suficient de ferm pentru a fi manevrat.Când sunteți gata să coaceți cojile de tartă, scoateți aluatul din frigider – lăsați-l să se încălzească puțin dacă este necesar, dar nu prea mult, deoarece va începe să se înmoaie rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și BomboaneColorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și Bomboane
Coji De TartăCoji De Tartă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Întindeți aluatul între două foi de folie de plastic la 1/8" grosime. Dacă aluatul devine prea moale, puneți-l înapoi la frigider pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Tăiați cercuri de aluat pentru a se potrivi în inelele de tartă dorite. Apăsați aluatul cu atenție în inelele de tartă și în sus, având grijă să nu întindeți aluatul sau se va micșora când este copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Așezați inelele în frigider pentru a se răci cel puțin 30 de minute. Tăiați excesul de aluat din partea superioară a inelelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Încălziți cuptorul la 350 de grade F în timp ce răciți cojile de tartă. Când sunteți gata, tapetați cojile cu pergament și umpleți-le cu fasole sau orez pentru a menține cojile cântărite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți cojile timp de aproximativ 15-18 minute până când sunt ușor colorate și coaja se simte uscată la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți fasolea și pergamentul și periați fundul cojilor cu o spălare ușoară a ouălor (făcută dintr-un albus de ou și puțină apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1
Combinați sucul de lămâie, zahărul, coaja și ouăle împreună într-un castron mare de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți ciocolata albă și untul de cacao într-un castron mare separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită și gătiți încet la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolata albă și untul de cacao. Se amestecă energic până se combină și ciocolata se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
5
Se toarnă crema de lămâie într-un recipient curat. Se dă la frigider cel puțin o oră până când s-a răcit complet și s-a întărit up.To finalizați tartele: puneți puțină cremă de lămâie în cojile de tartă, umplând până la vârf. Agitați ușor torturile pentru a netezi crema. Răciți torturile la frigider timp de aproximativ o oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista