Tartă Elegantă Cu Citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta elegantă cu citrice. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, caș de portocale cu unt, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartă Elegantă De Roșii, Tartă Elegantă Cu Fructe De Pădure Proaspete, și Tarta De Sfeclă Pământească, Dar Elegantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nuca de cocos într-un singur strat într-o tigaie superficială 4 până la 5 minute sau până când este prăjită și parfumată, amestecând la jumătate; se răcește complet (aproximativ 15 minute).
Pulsați nucă de cocos, făină și zahăr pudră într-un robot de bucătărie de 3 până la 4 ori sau până când sunt combinate.
Adăugați unt și extract de nucă de cocos și pulsați de 5 până la 6 ori sau până se sfărâmă. Cu procesorul care rulează, adăugați treptat 3 linguri. apă și procesați până când aluatul formează o bilă și lasă părțile laterale ale bolului.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 1/2 x 8 inci (aproximativ 1/4 inch grosime) pe o suprafață ușor făinată; apăsați pe părțile inferioare și în sus ale unei tigaie de 12 x 9 inci cu fund detașabil. Tăiați excesul de aluat și aruncați.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Se răcește complet pe o grătar (aproximativ 40 de minute).
Întindeți cașul portocaliu cu unt peste crustă. Sus cu secțiuni de citrice.
Notă: pentru a face o tartă rotundă, rulați aluatul într-un cerc de 10 inci (aproximativ 1/4 inch grosime) pe o suprafață ușor făinată; apăsați pe părțile inferioare și în sus ale unei tigaie rotunde de 9 inci cu fund detașabil. Tăiați excesul de aluat și aruncați.
Coaceți conform instrucțiunilor.