Muschii asiatici de porc
Muschii asiatici de porc necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 238 de calorii. Pentru 1,67 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită mușchi de porc, muștar dijon, rădăcină de ghimbir și suc de lămâie. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor asiatice. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este solid. Mușchii de porc la grătar cu 5 condimente asiatice cu salsa de mango citrice și șapte Frankie Wraps, cotlete de porc din oraș și sos de mere: muschii de porc fripți cu mere și sos de mere: muschii de porc fripți cu mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru marinată, într-un blender combină primele șapte ingrediente; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Împărțiți marinata între două pungi mari de plastic resigilate; adăugați două muschii în fiecare pungă. Sigilați pungile și întoarceți-le pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 4 ore sau peste noapte.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tigaie pentru picurare.
Scurgeți și aruncați marinata. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Pune carnea de porc peste tigaie și grătar, acoperită, la foc indirect mediu-fierbinte timp de 20 până la 30 de minute sau până când un termometru arată 145°.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
Sau înainte de grătar, acoperiți și congelați până la 3 luni.
Pentru a utiliza muschii de porc congelați: Dezghețați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de a fi pus la grătar. Acoperiți și grătar conform instrucțiunilor.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru muschiul de porc. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.