Tartă dulce de Leche
Dulce de leche Flan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lapte condensat, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Tartă dulce de Leche (tartă dulce de Leche), Tartă Dulce De Leche, și Ciocolată-dulce de leche Flan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Turnați laptele condensat într-un vas de copt de 1 litru; acoperiți și așezați în fundul unei tigaie pentru pui.
Adăugați apă fierbinte la tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 425 45 minute sau până când laptele este gros și colorat caramel.
Scoateți vasul din tigaie; descoperiți și răciți la temperatura camerei.
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Combinați zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea și gătiți la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă, amestecând frecvent. Continuați să gătiți 5 minute sau până când sunt aurii, amestecând constant. Se toarnă imediat într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul tigaiei.
Puneți laptele condensat într-un castron mare.
Adăugați 2% lapte, ouă, albușuri de ou și extract de vanilie; se amestecă cu un bici până se amestecă bine. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită fină în tigaia pregătită și se aruncă solidele.
Așezați tigaia pentru tort în partea de jos a tigaiei pentru pui; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 40 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți din cuptor și răciți flanul la temperatura camerei în baia de apă.
Scoateți tava de tort din Baia de apă și acoperiți și răciți cel puțin 3 ore sau peste noapte. Slăbiți marginile flanului cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie, cu susul în jos, deasupra tăvii de tort; inversați flanul pe farfurie.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste flan.