Tartă Dublă Cu Citrice
Tarta dublă de citrice necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 382 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, scorțișoară măcinată, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă Dublă Cu Citrice, Șuncă De Citrice Cerească Dublă, și Citrice de iarnă, Cocktail dublu de mandarină.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente. Apăsați amestecul uniform într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil; deoparte.
Bateți împreună laptele condensat îndulcit, concentratul de suc de portocale, sucul de lămâie și gălbenușurile de ou până la amestec.
Bateți albusurile la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de lapte condensat.
Se toarnă în crusta pregătită.
Coaceți la 325 timp de 20 până la 25 de minute sau doar până când umplerea este setată.
Scoateți pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească complet. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Scoateți tarta din tigaie și așezați-o pe un vas de servire.
Bateți frișca și zahărul granulat la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Dollop în jurul marginilor de tartă; garnitura, dacă se dorește.