Tartă de ciocolată neagră, cireșe și frișcă de migdale

Tartă de ciocolată neagră, cireșe și frișcă de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de ciocolată neagră, cireșe și frișcă de migdale. Această rețetă face 5 porții cu 1370 calorii, 15g de proteine, și 100g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, frișcă, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tarta cu frisca de ciocolata neagra si menta, Tarta de migdale-caise cu frisca, și Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso.

Instrucțiuni

1
Faceți crustă: pulsați făina, zahărul pudră și sarea într-un robot de bucătărie pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și pulsați de câteva ori până când aluatul arată ca făina de porumb. Tăiați fasolea de vanilie și răzuiți cu grijă semințele cu o lingură; se adaugă în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
AluatAluat
SemințeSemințe
3
Stropiți în amestecul de ouă și pulsați până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
4
Aplatizați aluatul într-un disc și răciți, învelit în folie de plastic, cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-un 10 1/2-in. cerc. Ușor aluatul într-un 9-in. tart pan și, folosind degetul mare, Apăsați în părțile laterale și colțul de jos; îndoiți marginile pentru a ajuta la formarea jantei. Căptușiți coaja cu hârtie pergament și umpleți complet cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
Formă TartăFormă Tartă
6
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți coaja 15 până la 25 de minute, sau până când este ușor aurie pe margine și așezați-o pe fund (ridicați pergamentul pentru a verifica). Îndepărtați cu grijă pergamentul și greutățile și coaceți coaja până la auriu pal, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați coaja de tartă într-un raft și reduceți temperatura cuptorului la 25
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Faceți umplutură: puneți ciocolata într-un castron mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se încălzește smântâna și jumătate și jumătate într-o cratiță medie la foc mediu până se fierbe, apoi se toarnă peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Lăsați să stea câteva minute, apoi amestecați ușor până se omogenizează.
12
Rupeți oul într-un castron mediu separat, apoi turnați în amestecul de ciocolată, amestecând constant până se încorporează (păstrați biciul în contact cu fundul vasului pentru a nu biciui bulele de aer).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Se toarnă amestecul în coaja de tartă și se coace până se fixează (nu se mai jigglează), 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să se răcească complet.
15
Faceți topping: încălziți cireșele într-o cratiță la foc mic cu zahăr granulat după gust până se topește zahărul. Crema batuta cu 2 linguri. extract de zahăr și migdale până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Extract De MigdaleExtract De Migdale
CireșeCireșe
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Tăiați tarta în felii și serviți fiecare cu câteva cireșe și o păpușă de smântână deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
CremăCremă
17
Faceți înainte: până la 2 zile, răcit (aduceți la temperatura camerei înainte de servire).
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista