Tartă Cu Înghețată De Cafea-Caramel
Cafea-Toffee Ice Cream Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 498 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână înghețată de cafea, firimituri de prăjituri cu napolitane de ciocolată, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Înghețată De Cafea, Înghețată De Cafea Toffee, și Cupcakes Cu Înghețată De Cafea-Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt tigaie cu diametrul de 9 inci cu fund detașabil.
Amestecați firimiturile de prăjituri și scorțișoara într-un castron mediu.
Adăugați untul topit și amestecați până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați ferm amestecul de firimituri pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei pregătite.
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 9 minute. Se răcește complet.
Presărați 2 linguri de caramel tocat peste crusta răcită.
Întindeți înghețata uniform în crustă. Congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Combinați smântâna și untul într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic.
Adăugați ciocolată albă; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă până când ciocolata este topită și netedă.
Lăsați toppingul să stea până se răcește și ușor îngroșat, dar încă se toarnă, aproximativ 15 minute.
Se toarnă topping de ciocolată albă peste tartă de înghețată; înclinați tigaia pentru a acoperi complet partea superioară a tartei. Congelați până când toppingul este ferm, aproximativ 1 oră.
Presărați caramelul rămas peste. Congelați până când tarta este fermă, aproximativ 4 ore. (Poate fi pregătit cu 5 zile înainte. Acoperiți bine și păstrați-l înghețat.)
Folosind un cuțit mic, slăbiți cu grijă crusta de pe părțile laterale. Împingeți ușor fundul tart pentru a elibera tarta și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "