Tartă Cu Înghețată De Cafea-Caramel

Tartă Cu Înghețată De Cafea-Caramel
Cafea-Toffee Ice Cream Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 498 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână înghețată de cafea, firimituri de prăjituri cu napolitane de ciocolată, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Înghețată De Cafea, Înghețată De Cafea Toffee, și Cupcakes Cu Înghețată De Cafea-Caramel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt tigaie cu diametrul de 9 inci cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
CuptorCuptor
2
Amestecați firimiturile de prăjituri și scorțișoara într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați untul topit și amestecați până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați ferm amestecul de firimituri pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 9 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Presărați 2 linguri de caramel tocat peste crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Întindeți înghețata uniform în crustă. Congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Combinați smântâna și untul într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată albă; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
CiocolataCiocolata
4
Se amestecă în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
5
Lăsați toppingul să stea până se răcește și ușor îngroșat, dar încă se toarnă, aproximativ 15 minute.
6
Se toarnă topping de ciocolată albă peste tartă de înghețată; înclinați tigaia pentru a acoperi complet partea superioară a tartei. Congelați până când toppingul este ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Presărați caramelul rămas peste. Congelați până când tarta este fermă, aproximativ 4 ore. (Poate fi pregătit cu 5 zile înainte. Acoperiți bine și păstrați-l înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
8
Folosind un cuțit mic, slăbiți cu grijă crusta de pe părțile laterale. Împingeți ușor fundul tart pentru a elibera tarta și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista