Tartă Cu Zmeură Și Ciocolată
Tarta de zmeură-ciocolată necesită aproximativ 38 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 599 calorii. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de frișcă grea, zmeură, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tartă Cu Ciocolată Și Zmeură, Tartă Cu Zmeură Și Ciocolată, și Tartă Cu Ciocolată Și Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați napolitane de ciocolată într-un robot de bucătărie până când sunt zdrobite fin. Cu procesor de funcționare, se toarnă 1/2 cana de unt topit prin jgheab alimente; puls doar până când firimiturile sunt umezite. Apăsați amestecul de firimituri într-o tigaie de tartă de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 8 minute. Crusta rece în timpul pregătirii umplerii.
Combinați 1/2 cană frișcă, sirop de porumb și 2 linguri de unt într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant.
Se ia de pe foc; adăugați bucăți de ciocolată, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de ciocolată în crustă (crusta va fi caldă). Se răcește 1 oră.
Aranjați 2 căni de zmeură, cu tulpina în jos, în cercuri concentrice deasupra umpluturii. Se răcește, neacoperit, 1 oră sau până când este ferm.
Se servește cu păpuși de frișcă îndulcită.
Garnisiți, dacă doriți. A se păstra la frigider.