Tartă Cu Zmeură Din Mătase De Ciocolată
O porție conține 510 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână vanilie, frișcă, zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Franceză De Mătase Tartă, Plăcintă de mătase franceză cu ciocolată (mătase franceză a Copycat Bakers Square), și Brownies De Mătase De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. într-un castron mediu, amestecați firimiturile de biscuiți și untul. În tigaie cu arc de 9 sau 10 inci, apăsați amestecul în partea de jos și 1 inch în sus.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când este setat. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți chipsurile de ciocolată și 1/2 cană de frișcă la foc mic, amestecând frecvent, până când ciocolata se topește. Se amestecă vanilia. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mare cu mixer electric, bateți crema de brânză la viteză medie până se omogenizează. Bateți în amestecul de ciocolată până devine cremos. Pune deoparte.
Într-un alt castron mare cu mixer electric, bateți restul de 1 1/2 căni de frișcă la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți jumătate de frișcă în amestecul de cremă de brânză până se omogenizează. Îndoiți frisca rămasă. Lingură în crustă coaptă răcită. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 4 ore.
Pentru a servi, aranjați zmeura în jurul marginii tartei. Într-un castron mic cu microunde, gemul cu microunde la maxim 1 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topește; periați ușor zmeura.
Scoateți partea din tigaie.
Tăiați tarta în pene. A se păstra la frigider.