Tartă cu somon, mărar și cartofi
Rețeta de somon, mărar și tartă de cartofi se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 303 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, cartof nou, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tarta cu somon afumat, marar si ceapa, Salată De Somon, Cartofi Și Mărar, și Salată De Somon-Cartofi Cu Sos De Lămâie-Mărar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Întindeți patiseria și tapetați o formă de flan de 28 cm. Tăiați marginile, apoi tapetați cu hârtie de copt și fasole. Puneți pe o foaie de copt, coaceți timp de 10 minute.
Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți încă 5 minute.
Gatiti cartofii in apa clocotita cu sare timp de 6-8 minute pana se inmoaie, apoi scurgeti. Bateți împreună smântâna, ouăle, mărarul, coaja de tei, sarea și piperul. Împrăștiați jumătate din cartofi peste fundul cutiei de patiserie, apoi puneți jumătate din fâșiile de somon în goluri.
Se toarnă peste jumătate din amestecul de ouă, apoi se aranjează cartofii rămași peste bucățile de somon și se pune somonul rămas în golurile dintre.
Se toarnă peste restul amestecului de ouă.
Coaceți timp de 25 de minute până când partea superioară este ușor colorată și fermă la atingere. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din staniu, apoi se servește cald sau la temperatura camerei presărat cu mărar suplimentar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau