Tartă Cu Roșii Cu Usturoi
Tarta de roșii Garlicky este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt grecesc, pastă de roșii uscată la soare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Garlicky Tomate-Piper Dip, Paste cu roșii usturoi, și Stive de roșii și vinete Garlicky.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Apăsați bucata greacă de praf de copt într-un vas de quiche de 10 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați ouăle și albușurile într-un castron mediu; bate bine cu un bici.
Ungeți 2 linguri de amestec de ouă peste crustă; puneți deoparte amestecul de ouă rămas.
Coaceți la 375 timp de 7 minute; se răcește pe o grătar.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Adăugați roșii tocate, pastă de roșii, sare și zahăr; saut 15 minute sau până se îngroașă (amestecul va avea o consistență pastoasă).
Se ia de pe foc; se amestecă cimbru, busuioc și piper.
Adăugați lapte la amestecul de ouă rămas în castron; bate bine. Se amestecă amestecul de roșii. Aranjați roșiile feliate în partea de jos a crustei pregătite; lingură amestec de ou în vas.
Se presară cu brânzeturi.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat.