Tartă cu fructe proaspete

Tartă cu fructe proaspete
Rețeta Tartă cu fructe proaspete se poate face în aproximativ 54 de minute . Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 29 g de grăsimi și un total de 477 de calorii . Această rețetă servește 8. 70 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, amidon de porumb, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor spectaculos de 24% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Tarta cu fructe proaspete , Tarta cu fructe proaspete și Tarta cu fructe proaspete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal Sau Ulei De Măsline PurUlei Vegetal Sau Ulei De Măsline Pur
2
Pentru crusta: Intr-un robot de bucatarie, combina zaharul de cofetari, faina si untul si proceseaza pana cand amestecul formeaza o bila. Cu degetele, presați aluatul într-o tavă de tartă de 12 inci cu fund detașabil, având grijă să împingeți crusta în adânciturile din laterale. Pat până când crusta este uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii2 Căni De Cremă De 10 Uncii
Biscuiți Cu Mâneci Cu Aromă De Unt (aproximativ 80 De Biscuiți)Biscuiți Cu Mâneci Cu Aromă De Unt (aproximativ 80 De Biscuiți)
Apă (70° Până La 80°)Apă (70° Până La 80°)
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Pe Kilogram) șiPe Kilogram) și
Echipamente pe care le vei folosi
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Formă TartăFormă Tartă
3
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până se rumenesc foarte ușor. Se da deoparte la racit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal Sau Ulei De Măsline PurUlei Vegetal Sau Ulei De Măsline Pur
4
Pentru umplutură și topping: Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia împreună până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate și/sau Sărutări De CiocolatăCireșe Confiate și/sau Sărutări De Ciocolată
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
5
Se întinde peste crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă (70° Până La 80°)Apă (70° Până La 80°)
6
Tăiați căpșunile în felii de 1/4 inch și aranjați în jurul marginii crustei. Pentru următorul cerc, folosiți felii de kiwi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Apă (70° Până La 80°)Apă (70° Până La 80°)
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
7
Adăugați un alt cerc de căpșuni, umplând orice spațiu cu afine. Strângeți zmeura în centrul tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Pătrate De Brownie De CiocolatăPătrate De Brownie De Ciocolată
1
Combinați limea, amidonul de porumb, sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu până când este limpede și gros, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Zmeura, Afine Sau CapsuniDulceata De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Mandarine și Fistic Tocat, OpționalMandarine și Fistic Tocat, Opțional
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
2
Lasa sa se raceasca. Cu o pensula de patiserie glazuram toata tarta. Nu veți folosi toată glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
3
Păstrați tarta la frigider.
4
Scoateți aproximativ 15 minute înainte de servire. Se taie in 8 felii si se serveste cu o lingura de frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Port

Portul sunt alegerile mele de top pentru Tart. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Portul fin Krohn Lágrima cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Port fin Krohn Lágrima
Port fin Krohn Lágrima
Toffee, caramel și maturitate bună la acest vin sofisticat. Există o margine de spirit, dar funcționează pentru că fructul este supus maturității, maturității și bogăției. Postgustul este doar parfumat.
DificultateGreu
Gata În54 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista