Tartă Cu Fructe Phyllo

Tartă Cu Fructe Phyllo
Phyllo Fruit Tart ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 215 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită coacere ciocolată, unt, kiwi și topping bătut. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tartă Cu Fructe Phyllo, Tartă Phyllo Ciufulită Cu Fructe De Primăvară, și Tartă Cu Roșii-Phyllo.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați untul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați o foaie de aluat phyllo pe o suprafață de lucru; periați uniform cu amestec de unt-ulei. Repetați cu încă șapte foi de phyllo, periați fiecare strat și stivuiți pe foaia anterioară. (Păstrați restul de aluat phyllo acoperit cu hârtie cerată pentru a preveni uscarea acestuia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Așezați aluatul phyllo pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți la 400 de euro timp de 5-7 minute sau până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează; pliați în topping bătut. Se întinde ușor peste crusta răcită. Aranjați fructele peste stratul de brânză cremă; stropiți cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista