Cremă rapidă și ușoară de supă de roșii

Cremă rapidă și ușoară de supă de roșii
Rețeta crema rapidă și ușoară de supă de roșii poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 135 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de supă de roșii condensată, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 141 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cremă rapidă de supă de roșii, Supă de roșii rapidă și ușoară, și Gnocchi rapid în sos ușor de cremă de roșii.

Instrucțiuni

1
Fierbeți roșiile tăiate cubulețe în suc într-o cratiță la foc mic până la fierbinte, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați bicarbonat de sodiu și lăsați amestecul să se spumeze. Se amestecă supa de roșii, pătrunjelul, zahărul, margarina, baza de pui și piperul alb în amestecul de roșii; gatiti pana fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza De PuiBaza De Pui
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Supă De RoșiiSupă De Roșii
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se toarnă laptele în amestecul de roșii și se amestecă; gatiti pana fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Le Grand Courtage ros sticla de bumbac Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista